Skip to Main Content »

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Månedsarkiv: July 2011

 • Kindle udfordret

  Skrevet 18/07/2011 af Berit Lund   0 kommentarer

  Lad mig starte med at slå en enkelt ting fast, for jeg bliver ofte spurgt om ikke de der e-læsere allerede er døde, og om ikke de der tablet computere overhaler eInk'en fuldstændig. Jeg har endda stillet det samme spørgsmål i et tidligere blogindlæg. Men nej, det tror jeg faktisk ikke sker. Og du kan læse mere om hvorfor i dette indlæg.

  Dette indlæg er skrevet i E-læsere, Kindle


 • Bedst sælgende danske e-bøger

  Skrevet 12/07/2011 af Berit Lund   0 kommentarer

  Endelig kan vi få e-bogs bestseller lister for alle landets solgte danske e-bøger. Jeg viser her juni måneds top 10, og kan heldigvis sige at der er overlap med BookSnobs bestsellerliste.

  Dette indlæg er skrevet i E-bøger, Bestseller


 • Noveller

  Skrevet 11/07/2011 af Berit Lund   0 kommentarer

  Noveller er efter min mening en oplagt genre til de nye medier. I sagens natur er de korte og oplagte at læse når man er på farten, venter på bussen, pendler 20 minutter til og fra arbejde, holder en rygepause (ahem...), spiser morgenmad, skal sove, venter på at TV3's reklamer er færdige og filmen går i gang igen, og fortsæt selv listen med oplagte situationer til en e-novelle.

  Dette indlæg er skrevet i E-bøger, Lydbøger, Tilbud, Forlag


 • Format og beskyttelse

  Skrevet 04/07/2011 af Berit Lund   0 kommentarer

  Jeg har været til e-bogsdage på Frederiksberg, og der blev debatteret DRM beskyttelse af e-bøger vs. Digital Vandmærkning. Indlægget omhandler min opfattelse af de to former for beskyttelse, og så sniger der sig en forhåbning ind om at det nok skal gå og at det meste nok skal ende med at smide DRM beskyttelsen.

  Dette indlæg er skrevet i E-bøger, Forfattere, Forlag, DRM


4 post(er)