Skip to Main Content »

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Morris Lessmore

Skrevet 05/01/2012 af Berit Lund Der er 3 kommentar(er)

Jeg blev vækket i nat ca. kl 4.

Derefter prøvede jeg at sove igen, men kunne ikke, for lige inden jeg skulle sove i går aftes, mødte jeg Morris. Og ham lå jeg og tænkte på i nat kl 4, og på at jeg skulle huske at skrive om ham i dag på bloggen, så I andre også kunne møde ham.

Morris Lessmore

For det første: Er det ikke et fedt navn?

Nå men, det handler altså om en bog app jeg hørte om for første gang i går, og som jeg straks måtte hjem og købe: The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore.


Inspired in equal measures, by Hurricane Katrina, Buster Keaton, The Wizard of Oz, and a love for books, “Morris Lessmore” is a story of people who devote their lives to books and books who return the favor. - morrislessmore.com

Den er SÅ fin og jeg har aldrig! set mage. Jeg var dybt rørt og vildt fascineret af både historien, grafikken, måden jeg kunne interagere på, oplæserens stemme, musikken og det hele.

Den kan købes i App Store for 30 kr. Og den kræver IOS 5 (det kan godt være liiidt irriterende lige at skulle opgradere, bedst som man troede, man skulle til at møde Morris).

Så hvis du elsker bøger.

Og hvis du elsker apps.

Eller hvis du er ved at lære engelsk.

... ja, så kan jeg virkelig anbefale at bruge 30,00 kr på Morris.


Dette indlæg er skrevet i E-bøger, Apps, Medier

 • Gerda Hjerrild siger:

  Fantastisk! Nu er jeg i hvert fald sikker læser af din blog og dit nyhedsbrev og glæder mig meget til nye opdagelser. Tak for Morris og et opløftende kursus forleden i Tørring.

  Skrevet 04/02/2012 kl. 19:46

 • Malene kirkegaard siger:

  Og hvorfor kan jeg ikke finde i appstore? jeg søger på det ene og det andet og kommer ud med zero...

  Bedste hilsner
  Malene

  Skrevet 15/11/2012 kl. 14:47

 • Berit Lund siger:

  Aner det ikke. Kan se den i iTunes: https://itunes.apple.com/us/app/fantastic-flying-books-mr./id438052647?mt=8 men ikke i App Store.

  Håber du finder den. Den er så skøn!

  Skrevet 15/11/2012 kl. 17:38

Kommentarer